1991-09-16

Aprovechamiento de la carne de pescado como alternativa para la producción de embutidos: Un enfoque empresarial

Peláez Zárate, María Cristina

Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10614/3934
Export Citations:
Export to Mendeley Export to RIS Export to Zotero
Title: Aprovechamiento de la carne de pescado como alternativa para la producción de embutidos: Un enfoque empresarial
Authors: Peláez Zárate, María Cristina
Montaño Lozano, Javier
metadata.dc.contributor.advisor: Kafury, Omar
Keywords: Economía;Carnes (Cocina);Embutidos;Pescado como alimento;Pescado-Industria-Costa Pacífica
Issue Date: 16-Sep-1991
Publisher: Universidad Autónoma de Occidente
URI: http://hdl.handle.net/10614/3934
Appears in Collections:Economía

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
T0001825.pdf10.46 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.